Produkter för hesekiel cereal (6)

Spelt - Spannmål

Spelt - Spannmål

Det är en spannmålsgröda. Den mognar, är motståndskraftig mot många svampsjukdomar och är anspråkslös. Axet är skyddat från smuts, förlorar inte den ackumulerade fukten och är skyddat mot skadedjur. Det innehåller mycket protein, få kalorier och de flesta aminosyror som är oumbärliga. Det innehåller även andra vitaminer och olika makro- och mikronäringsämnen. Många olika rätter kan tillagas av det: bröd, gröt, soppor, kex, såser och krämer, samt tillbehör till fisk, kött och desserter.
Fågelkörsbärsmjöl

Fågelkörsbärsmjöl

Fågelkörsbärsmjöl har en bitter smak och liknar mandlar, men har samtidigt en söt smak som påminner om blåbär. På grund av sin extraordinära och raffinerade smak används fågelkörsbärsmjöl ofta för att göra pannkakor, pajer, muffins, ostkakor, bröd och självklart för att baka den berömda fågelkörsbärskakan. Denna produkt innehåller inte gluten. Produkten testas för gluten i varje produktionsfas. Garnec var först i Ryssland att få rätt att märka sina produkter med varumärket "Korsat Spannmål". Detta varumärke är en säkerhetsmärkning för glutenfria produkter från European Coeliac Societies, erkänt i de flesta utvecklade länder. Vikt: 400 g
Fänkålsfrön - HoReCa

Fänkålsfrön - HoReCa

Dillsfrön har länge lagts till nästan alla inläggningar och pickles. I inläggningar med inlagda och syltade gurkor, tomater och hela paprikor placeras hela umbeller med frön, medan endast frön används i surkål. Dillsfrön passar bra med kött- och fiskrätter, alla grönsaksgrytor, och särskilt med rätter av ärtor, bönor och linser. Användning för Såser, soppor, konservering, kötträtter, fågelrätter, tillbehör. Smak Kryddig Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 16 Fetter (g / 100g)… 15 Kolhydrater (g / 100g)… 12 Energivärde (kcal / 100g)… 250
Röd Hirs - Spannmål

Röd Hirs - Spannmål

Hirs är en av de mest uråldriga odlade växterna i Eurasien. Hirs började först odlas för cirka 7000 år sedan, och detta är en värdefull sädesslag. Kornet (som kallas hirs) används för att göra soppor, gröt och andra kulinariska produkter; det är ett värdefullt foder för fjäderfä. Växtsäsongen varar från 60 till 120 dagar. Växten är thermofil och motståndskraftig mot torka, liksom mot salinisering av jorden, men tål inte sura jordar. Avkastningen är 1417 centner per hektar. Halmen och den gröna massan används som foder till boskap. I Ryssland odlas den främst i de torra regionerna i Volga och Centrala Svartjordregionerna. Nästan glutenfri, därför kan den rekommenderas för personer som lider av celiaki, en medfödd sjukdom orsakad av proteinintolerans mot vissa sädesslag. Hirs stimulerar blodbildning. Hirsgröt rekommenderas vid hypertoni och sjukdomar i det kardiovaskulära systemet.
Majsstärkelse

Majsstärkelse

Majsstärkelse används ofta i ketchup, majonnäs, olika såser och puddingar, samt i pajfyllningar. Denna produkt kan också hjälpa om du behöver göra degen mindre glutenhaltig och ge den en viss ömhet och mjukhet. Majsstärkelse har något fler kalorier än potatisstärkelse. Denna produkt innehåller inte gluten. Produkten testas för gluten i varje produktionsfas. Garnec var först i Ryssland att få rätt att märka sina produkter med varumärket "Korsat Spannmål". Detta varumärke är en säkerhetsmärkning för glutenfria produkter från European Coeliac Societies, erkänd i de flesta utvecklade länder. Vikt: 400 g
Blandning 'Äggersättning'

Blandning 'Äggersättning'

Blandningen ersätter helt äggens förtjockande egenskap vid bakning. Det finns inga smaker, konserveringsmedel eller andra skadliga livsmedelstillsatser i blandningen. Denna produkt innehåller inte gluten. Produkten testas för gluten i varje produktionsfas. Garnec var först i Ryssland att få rätt att märka sina produkter med varumärket "Korsat Spannmål". Detta varumärke är en säkerhetsmärkning för glutenfria produkter från European Coeliac Societies, erkänt i de flesta utvecklade länder. Vikt: 300 g